27Sot në mëngjes një grup i ushtarëve ukrainas të paarmatosur dhe me flamur të Ukrainës ia kanë mësyrë bazës ajrore në Belbel të Krimës, afër qytetit Sevastopolj, atje ku janë të përqendruar forcat ushtarake të Rusisë.
Me t’u afruar afër bazës, ushtarët që bënin roje kanë shti në ajër, derisa situata është tensionuar me të përballur të dy palët. Ky ka qenë edhe momenti më kritik i nisjes së një konflikti të armatosur në Krime.
Me tërheqjen e ushtarëve ukrainas është shmangur edhe gjakderdhja. Shikojeni videon.

Jep komentin tuaj

te komentuar

Leave a comment

Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2014!