Ballina JETA Trendi veror i sezonit: Hije të syve me efekt metalik

Trendi veror i sezonit: Hije të syve me efekt metalik

253
0
SHPËRNDAJE

Trendi veror i sezonit: Hije të syve me efekt metalik

Shkëlqimi në sy, gjithmonë tërheq vëmendjen dhe e prek dikë në zemër.

Këtë sezon mund të ndihmoheni nga produktet kozmetike, me anë të hijeve metalike, për të vënë shkëndija në sy.
Sezoni verë/vjeshtë 2017, do të fokusohet në sy dhe artistët e grimit nuk ju rekomandojnë të theksoni buzët.

Një nga grimerët e syve “smokey” ka krijuar një hije për sy, me efekt metalik. Fal tyre, dukja merr një pamje magnetike, të parezistueshme.

Përmes këtyre, hija e syve merr pamje tjetër në nuanca të ngrohta dhe të ftohta.

Hijet e ngrohta

Hijet e syve me efekt metalik, që kanë nuancë të ngrohtë, duken shumë butë në kapak të syve.