item-thumbnail

Vdes Dobrica Qosiç

May 18, 2014

Shkrimtari serb Dobrica Qosiç, dhe ish presidenti i RSFJ-së, ka ndërruar jetë në moshën 93 vjeçare. Njëriu i cili për vite të tëra tregoj urrejten e t...

1 2 3 25