Ballina LAJME Hoxhaj thotë se Kosova kurrë s’ka pasur situatë më të favorshme për...

Hoxhaj thotë se Kosova kurrë s’ka pasur situatë më të favorshme për aplikim në Këshill të Evropës

13
0
SHPËRNDAJE

Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj, teksa ka uruar Kroacinë për marrjen e kryesimit të Këshillit të Evropës, ka thënë se Kosova është angazhuar dhe plotëson të gjitha kushtet për të qenë shtet anëtar i kësaj organizate shumë të rëndësishme.

“Për më tepër, i kemi votat e domosdoshme dhe asnjëherë nuk ka pasur situatë më të favorshme për aplikim sesa tani. Këto rrethana të favorshme për ne i plotëson edhe kryesimi i Këshillit nga Kroacia – shtet mik i……