Ballina LAJME Kosova shënon 70-vjetorin e pavarësisë së Izraelit, Veseli i kërkon njohjen e...

Kosova shënon 70-vjetorin e pavarësisë së Izraelit, Veseli i kërkon njohjen e pavarësisë

11
0
SHPËRNDAJE

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka kërkuar nga institucionet izraelite që të njohin pavarësinë e Kosovës.

Ai ka thënë se në të ardhmen, Kosova dhe shteti i Izraelit do të thellojnë bashkëpunimin në mes vete.

Veseli i bëri këto komente me rastin e shënimit të 70-vjetorit të pavarësisë së Izraelit, ngjarje e organizuar nga Bashkësia Hebreje “Best Israel Kosova”.

Kryetari i kësaj bashkësie, Ruzhdi Shkodra, ka thënë se këtë përvjetor e bën më……