Ballina LAJME Thaçi – drejtoreshës së UNICEF-it për Evropë: Kosova ka ligje të mira...

Thaçi – drejtoreshës së UNICEF-it për Evropë: Kosova ka ligje të mira për mbrojtjen e fëmijëve

9
0
SHPËRNDAJE

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur Drejtoreshën Regjionale të UNICEF-it për Evropë dhe Azi Qendrore, Afshan Khan.

“Jemi mirënjohës për kontributin e UNICEF-it në Kosovë, që nga përfundimi luftës, në përmirësimin e kushteve për jetë, nga shëndeti e deri te arsimimi i fëmijëve. Kosova ka ndërtuar legjislacion bashkëkohor që siguron mbrojtje të të drejtave të fëmijëve. Kemi ndihmuar arsimimin e tyre, duke ofruar libra shkollorë pa pagesë……